Word jij ook Nep-Volger?

Word nu ook Nep-Volger voor maar €45,- per jaar!

Wat is het Nep-Magazine?

Het is echt zo! Als je Nep-volger wordt, word je op de hoogte gehouden van activiteiten rondom de Nep-Tunes. Dit gebeurt onder andere door middel van het blad het Nep-magazine die je als Nep-volger ieder jaar thuis gestuurd krijgt. Hierin staan staan leuke weetjes, verhalen, foto’s en informatie over de Nep-Tunes.

Verder wordt jaarlijks het Nep-feest georganiseerd. Je bijdrage zal alleen besteed worden aan het organiseren van de activiteiten. Voor dit feest ontvang je altijd 2 toegangskaarten en 1 Bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo.

Daarnaast doneer je dit jaar €5,- aan Stichting Arme Kant Zeewolde. Hiervan wordt op het Nep-feest in oktober een cheque overhandigd aan de voorzitter. Wil je meer doneren? Kijk dan op de website van Nep-Tunes!

Dus wil je niets missen van de Nep-Tunes en ben je in voor een feestje op z’n tijd? Scan of klik dan de QR-code hiernaast! Daarna word je doorgestuurd naar een pagina waar je jouw gegevens in moet vullen zodat het magazine bij jou op de deurmat kan komen.

Handig om te weten

  • Ieder jaar het Nep-magazine opgestuurd!

  • 2 kaarten voor het Nep-feest in oktober!

  • 1 bingokaart voor de nu al legendarische Nep-bingo!

  • Doneer €5,- aan Stichting Arme Kant Zeewolde

Interesse in Nep-Volger zijn? Klik hiernaast!

Abonnee worden