Met trots presenteren wij onze sponsoren!

Wij zoeken sponsoren! Help jij ons in 2024?

Wat is het sponsoren van dweilfestival?

Waarom zou jij het dweilfestival sponsoren? Het dweilfestival is een nieuw festival georganiseerd door Zeewoldens dweilorkest Nep-Tunes. Zij treden op door heel het land.

Ze komen zelf ook op dweilfestivals en we merken dat zo’n dweilfestival veel bezoekers trekt. Voor jouw bedrijf is dit de uitgelezen kans om jouw bedrijf in de spotlights te zetten.

Wij organiseren het Dweilfestival in Zeewolde tegelijkertijd met de Pinkendag. Een festijn dat al jaren een begrip is in Zeewolde. Daar willen wij een nieuw begrip aan toevoegen. Jij hebt de kans om hierbij te helpen!

Één keer per jaar in januari geeft de Nep-Tunes een bedank-feest om alle sponsoren en vrienden in het zonnetje te zetten. Het is een avond vol gezelligheid, hapjes en muziek. En natuurlijk de nu al legendarische Nep-bingo kan niet ontbreken.

Het Nep-magazine wordt tijdens het Nep-feest uitgereikt aan de sponsoren en vrienden van de Nep-Tunes. Hierin staat een overzicht van de activiteiten die de Nep-Tunes afgelopen seizoen heeft uitgevoerd, geschiedenis van het dweilorkest, het voorstellen van de leden en mooie fotocollages van onze optredens. Ook is er ruimte om onze sponsoren aan het woord te laten.

We kijken uit naar de samenwerking met jou en het bedrijf. Laat je het ons weten als je zeker weet wat voor sponsoring mogelijk is voor jou! Dan gaan we alles regelen.

Wil jij ook shinen tussen deze mooie bedrijven? Wordt dan sponsor van het Dweilfestival Zeewolde.

Heb je vragen over deze informatie. Stuur ons dan een berichtje!

Stel jouw vraag